OSMAN ÇAĞATAY AYRIÇAL

Özgeçmişi

1992 Afyonkarahisar/Emirdağ doğumlu 1997’da Ankara'ya yerleşti. ilk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı Lise öğrenimini bittirdikten sonra 2011 senesinde CHP Üyesi oldu ve Ankara Sincan CHP Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanarak üstlendi, yine 2011 senesinde Milletvekili genel seçimlerinde ilçemizde çalışmalarımızı devam ettirdi. 2012'da Olağan üstü ve Tüzük kurultaylarında görev yaptı. Üniversite eğitimi İçin Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine başladı İşletme Yönetimini bitirdi, Kırşehir İl Gençlik Kollarında aktif siyasi hayatına devam etti 2014 yerel seçimlerinde ve 2014 yılında 18.Olağanüstü Kurultayda aktif görev aldı, Tekrar Ankara'ya dönerek Sincan'da Siyaset ile yakından ilgilenmeye devam etti.  2016 ve 2020 yılları arasında 35. 36. ve 37.Olağanüstü kurultaylarda 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ile 2019 yerel seçimlerinde Aktif görev alarak seçim bölgelerinde çalışmalara katıldı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Diploması aldı. 2020 yılında tekrar CHP Sincan Gençlik Kolları Başkanı olarak görevine devam etmektedir.